Ново: Trimble Geo 7

Trimble GeoExplorer 7През тази седмица есенното настроение отстъпва на заден план от горещата новина за новата серия GeoExplorer 7 на Trimble. Новият член на добре познатото семейство интегрирани ГНСС устройства  включва редица подобрения за максимална точност, продуктивност и работа в трудни или невъзможни за спътниковата видимост условия.

В Geo 7X за първи път е интегрирана мощната иновативна технология Trimble Flightwave за получаване позициите на места без спътникова видимост или с рискован достъп. Ексцентричните измервания вече са възможни благодарение на далекомерния модул на уредa, с който се елиминира необходимостта от допълнително устройство там, където приложението на ГНСС приемника е ограничено. В комбинация със софтуер на Trimble за събиране на данни, работата е максимално опростена, а ограниченията в приложението на уреда отпадат изцяло.

Eфективността на работа в затруднени условия е гарантирана с технологията Trimble Floodlight за редуциране на ефекта от ограничаване на спътниковите сигнали. Тя позволява повече успешни позициониране при оптимална точност.

Днес и в бъдеще максималната продуктивност е подсигурена благодарение на съвместимостта с всички действащи и планирани ГНСС съзвездия - GPS, ГЛОНАСС, Galileo, BeiDou и QZSS.

С възможности за позициониране с точност до 10 cm или 1 cm в реално време, Geo 7  разполага още с удобен 4.2" екран за работа на открито, силни компютърни характеристики за големи по размер файлове, 5 МР камера, удобни комуникационни възможности и изключителна здравина за предизвикателствата на терена. Идеалното допълнение към уреда са гъвкавите софтуерни възможности за събиране, обработка и управление на данните в зависимост от специфичните нужди и изисквания на потребтелите.

Geo 7 е идеалното решение за всеки, за когото ограниченията на средата не са фактор, а максималната точност и продуктивност са основна характеристика на работния процес.

към продукта

Напишете коментар

Въведете нужната информация.

Научете Новини Ново: Trimble Geo 7
Сподели в:

Нашите клиенти

За компанията

БГК в социалните мрежи