R1

  • PDF

Професионално изпълнение на задачите за картиране и попълване на ГИС базата данни

с Вашия личен смартфон, таблет или друг уред

и иновативния ГНСС приемник Trimble R1

Удобни безжични комуникации опростяват работата на R1 с избраното смарт устройство

Компактен, малък, лек и същевременно здрав

Използвайте на щок, в калъф на колана или дори в джоба на ризата си

Професионални ГНСС измервания с личните смарт устройства -

независимо Windows, Android или iOS,

вече е възможно благодарение на ГНСС приемника Trimble R1

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.

Описание

Малък и компактен, новият Trimble R1 допълва гамата в сегмента "Картиране и ГИС" като гъвкав модул в решенията за широк кръг от задачи.

Едно от забележителните качества на Trimble R1 е възможността му да се съчетава с многообразието от устройства, с които разполагат потребителите. Комбинирането му със смартфон, таблет или друг уред издига ГНСС измерванията на професионално равнище с качеството и надеждността на събираните от него данни. Комуникацията между устройствата се осъществява безжично посредством Bluetooth.

Trimble R1 повишава точността на работния процес благодарение на разнообразието от корекционни източници, които поддържа. В това число са SBAS, VRS и RTX услугите, които се получават посредством спътников или клетъчен сигнал.

Малък, лек и същевременно здрав - с клас на защита IP65 и стандарт MIL-810, Trimble R1 e създаден да посреща предизвикателствата на терена през целия ден.

ГНСС приемникът е съвместим с пълната гама софтуерни продукти в сегмента "Картиране и ГИС". Trimble R1 се вписва идеално в гъвкавия и стабилен работен процес на Trimble TerraFlex, Trimble TerraSync, Trimble Positions, както и приложения на други производители. Интегрира се безпроблемно в различни конфигурации, които са подходящи за професионално събиране на данни, инспектиране и управление на обекти.

ГНСС приемници R1
Сподели в:

Нашите клиенти

За компанията

БГК в социалните мрежи