Новият ГНСС приемник Trimble R1

Публикувано на: 04 March 2015 в: News

Trimble R1През месец март семейството ГНСС приемници с марка Trimble нарастнa с още един член. Малък и компактен, новият Trimble R1 допълва гамата в сегмента "Картиране и ГИС" като гъвкав модул в решенията за широк кръг от задачи.

Едно от забележителните качества на Trimble R1 е възможността му да се съчетава с многообразието от устройства, с които разполагат потребителите. Комбинирането му със смартфон, таблет или друг уред издига ГНСС измерванията на професионално равнище с качеството и надеждността на събираните от него данни. Комуникацията между устройствата се осъществява безжично посредством Bluetooth.

Trimble R1 повишава точността на работния процес благодарение на разнообразието от корекционни източници, които поддържа. В това число са SBAS, VRS и RTX услугите, които се получават посредством спътников или клетъчен сигнал.

Малък, лек и същевременно здрав - с клас на защита IP65 и военен стандарт MIL-810, Trimble R1 e създаден да посреща предизвикателствата на терена през целия ден.

ГНСС приемникът е съвместим с пълната гама софтуерни продукти в сегмента "Картиране и ГИС". Trimble R1 се вписва идеално в гъвкавия и стабилен работен процес на Trimble TerraFlex, Trimble TerraSync, Trimble Positions, както и приложения на други производители. Интегрира се безпроблемно в различни конфигурации, които са подходящи за професионално събиране на данни, инспектиране и управление на обекти.

към продукта

Leave a comment

Въведете нужната информация.

Learn News Новият ГНСС приемник Trimble R1

Share on:

Our clients

BGC on Social Networks