Новогодишните поздрави в Европа

Публикувано на: 14 December 2015 в: Blog
Rate this item
(0 votes)

Новогодишните пожелания в Европа

Краят на годината наближава, с което и подготовката по посрещането на новата 2016 излиза на преден план. Много вероятно е локацията, където ще дръпнете спусъка на празничното шампанско, да е вече планирана, но обикновено до тук свършват известните.

На любознателните обаче предлагаме възможност да бъдат с една идея по-подготвени. Картата по-горе, представена от блога с оптимистичното име "Еurope's Not Dead" ("Европа не е мъртва"), e една добра възможност да обогатите речника си с новогодишни приветствия на "европейски". Независимо дали ще празнувате у нас или в чужбина, дали желаете да поздравите свои приятели из Стария континент, или просто да блеснете с познания, това е вашата селекция.

Всички изрази са изписани на латиница, което със сигурност ще спести затрудненията пред масовия европеец в разчитането на нашенското "Честита нова година". Това обаче привидно намалява капаните, които са заложени в някои от езиците. След обзорен поглед върху картата, ако все пак желаем да прозвучим международно без усилие, си остава английското "Happy New Year" или опцията да възвестите българския поздрав по света.

Leave a comment

Въведете нужната информация.

Learn Blog Новогодишните поздрави в Европа

Share on:

Our clients

BGC on Social Networks