Световен ГИС ден 2016

Публикувано на: 17 November 2016 в: Events

 Международен ГИС ден 16 ноември 2016 г.

На 16 ноември за поредна година бе отбелязан Международният ГИС ден. Традиционно той се чества с най-разнообразни и интересни мероприятия по света и у нас.
"Българска геоинформационна компания" взе участие в семинара, проведен в Централния военен клуб в София. Сред изнесените презентации, представянето ни на тема "Мобилни ГИС приложения" се открои с демонстрация на живо на уеб базирано приложение.
Технологията предоставя бърз преглед на голямо количество информация и инструменти за създаване и редактиране на обекти, организирани в слоеве. Платформата включва възможности за добавяне на ГИС данни, както и за предоставяне на картни уеб услуги. Разполага още с функции за търсене, поставяне на отметки, действия с координати и много други. Крайните резултати могат лесно и бързо да бъдат споделени, както и отпечатани във вид на карта с легенда, в желан мащаб.
За достъп до платформата е нужен единствено интернет и каквото и да е устройство, разполагащо с браузер. За професионални приложения е препоръчително използването на специализирани уреди за картиране и ГИС, поради редицата предимства, с които се характеризират - прецизен ГНСС приемник, издръжлив акумулатор, камера, удобен екран, здравина и други.

 

Leave a comment

Въведете нужната информация.

About us Events Световен ГИС ден 2016

Share on:

Our clients

BGC on Social Networks