БГК на селскостопанското изложение в Добрич

Публикувано на: 12 August 2014 в: Events

Решения на Trimble за селското стопанство

През изминалата седмица в Добрич се състоя едно от трите големи аграрни събития у нас - "Селското стопанство и всичко за него". В неговото 22 издание се включиха над 130 изложителя на едро- и малогабаритна техника, селскостопански инвентар, семена, препарати за растителна защита, автомобили и други предложения от интерес за посетителите.

Като участник в събитието, на своя щанд Българска геоинформационна компания представи своите решения на задачите, които потребителите в селското стопанство се налага да решават. Компактното ни предложение, включващо интегрираното устройство Juno 3 и софтуера на български език DigiTerra Explorer, се радваше на обичайно силен интерес. Гъвкавост при конфигуриране на пакета е възможна благодарение на трите софтуерни версии в зависимост от необходимостта на ползвателите за очертаване на площи, декларирането им в ИСАК и навигирането на машини. Освен подробно разясняване на предимствата при избор на всяко едно от нашите предложения, бяха проведени и демонстрации на място.

Снимки от нашия щанд може да разгледате тук.

Следващото селскостопанско мероприятие, в което БГК ще се включи, е БАТА АГРО на старозагорското летище от 26 до 29 август.

Leave a comment

Въведете нужната информация.

About us Events БГК на селскостопанското изложение в Добрич

Share on:

Our clients

BGC on Social Networks